المقادير :
جلاش
كوسة مبشورة
فلفل رومي مبشور
جزر مبشور
طماطم مكعبات
بصل مبشور
سمنة
جبنة مونزاريلا
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- فب طاسة علي النار اضع الكوسة والجزر والبصل والفلفل والطماطم وملح وفلفل اسود واقوم بتدبيلهم .
2- اضع كمية من الخلطة في ورقتين من الجلاشواضع الجبنة واتني من الناحيتين واطبقها تكون مربعة واقوم بعمل الكمية كلها .
3- طاسة علي النار اضع فيها سمنة واضع الجلاش علي الجزء المطبق حتي تصبح بالتحمير المناسب ومن الناحية الاخري واقدمهم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق