--> طريقة عمل فتة باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / علي قد الايد / فتة باللحمة المفرومة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل فتة باللحمة المفرومة

فتة باللحمة المفرومة 

المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة 
عيش شامي محمر 
1/2 كيلو فلفل الوان 
1/2 كيلو بصل مفروم
سمنة 
ثوم مفروم
مرقة  لحمة 
عصيثر طماطم ثقيل 
ارز 
خل 
بهارات 
ملح
فلفل اسود
زيت 

الطريقة :
1- اقوم بعمل الارز حلة علي النار اضع الزيت يسخن اضع الارز والماء نفس كمية الارز والملح يغلي واتركة يكمل سواه .

2- اضع طاسة علي النار اضع السمن والبصل وملح وفلفل اسود واعطي للبصل لون عامق انزل اللحمة والبهارات واظبط الملح والفلففل الاسود.

3- بعد سوا اللحمة اقوم بوضع الفلفل الالوان واقوم بتقليبهم سويا واطفي واقوم بعمل الدقة سمنة في حلة اضع الثوم وعندما يصبح باللون الاصفر انزل الخل .

4- وانزل الطماطم والمرقة وغلوتين واطفي  واقوم بوضع الخبز في بولة واعطية كبشة من المرقة والارز والدقة واللحمة المفرومة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top