رقاق باللحمة المفرومة
المقادير :
رقاق
1/4 كيلو لحمة مفرومة
2بصلة كبيرة
فلفل اخضر رومي
مرقة لحمة
سمنة
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة دبس رمان
قرفة
زنجبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع السمنة وانزل السكر اغمقة انزل البصل واتركة حتي يصبح باللون الغامق انزل ملح وفلفل اسود.
2- اضع الفلفل الرومي وادبلو مع البصل وانزلاللحمة واقوم بتسويتها مع ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل و دبس الرمان واقلبهم تقليبة واطفي عليهم .
3- احضر صنيتين واحدة ادهنها سمنة والثانية اضع فيها المرقة اقوم بوضع الورقة في المرقة واضعها في الصنية الاخري وادهن سمنة .
4- اقوم بفعل هذا مع كل الورقات اضع 5طبقات والحشوة و5طبقات اخري وكل ورقة تدهن سمنة بعد وضعها في المرقة وادخلها الفرن لتمام النضج .
المقادير :
رقاق
1/4 كيلو لحمة مفرومة
2بصلة كبيرة
فلفل اخضر رومي
مرقة لحمة
سمنة
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة دبس رمان
قرفة
زنجبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع السمنة وانزل السكر اغمقة انزل البصل واتركة حتي يصبح باللون الغامق انزل ملح وفلفل اسود.
2- اضع الفلفل الرومي وادبلو مع البصل وانزلاللحمة واقوم بتسويتها مع ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل و دبس الرمان واقلبهم تقليبة واطفي عليهم .
3- احضر صنيتين واحدة ادهنها سمنة والثانية اضع فيها المرقة اقوم بوضع الورقة في المرقة واضعها في الصنية الاخري وادهن سمنة .
4- اقوم بفعل هذا مع كل الورقات اضع 5طبقات والحشوة و5طبقات اخري وكل ورقة تدهن سمنة بعد وضعها في المرقة وادخلها الفرن لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق