--> طريقة عمل صنية رقاق باللحمة المفرومة - نجلاء الشرشابى - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / رقاق باللحمة المفرومة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل صنية رقاق باللحمة المفرومة - نجلاء الشرشابى

رقاق باللحمة المفرومة 

المقادير :
رقاق 
1/4 كيلو لحمة مفرومة 
2بصلة كبيرة 
فلفل اخضر رومي
مرقة لحمة 
سمنة 
ملعقة كبيرة سكر 
ملعقة كبيرة دبس رمان 
قرفة 
زنجبيل 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع السمنة وانزل السكر اغمقة انزل البصل واتركة حتي يصبح باللون الغامق انزل ملح وفلفل اسود.

2- اضع الفلفل الرومي وادبلو مع البصل وانزلاللحمة واقوم بتسويتها مع ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل و دبس الرمان واقلبهم تقليبة واطفي عليهم .

3- احضر صنيتين واحدة ادهنها سمنة والثانية اضع فيها المرقة اقوم بوضع الورقة في المرقة واضعها في الصنية الاخري وادهن سمنة .

4- اقوم بفعل هذا مع كل الورقات اضع 5طبقات والحشوة و5طبقات اخري وكل ورقة تدهن سمنة بعد وضعها في المرقة وادخلها الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top