--> طريقة عمل طاجن كوسة باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / طاجن كوسة باللحمة المفرومة / طواجن / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طاجن كوسة باللحمة المفرومة

طاجن كوسة باللحمة المفرومة 

المقادير :
كوسة 
لحمة مفرومة 
بصلة مفرومة 
ثوم مفروم
عصير طماطم 
سمنة 
ملح
فلفل اسود
بهارات 

الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع سمنة وانزل البصل وملح وفلفل اسود وادبل البصل واشيل منهم شوية علي جنب .

2- انزل اللحمة واضع البهارات وملح وفلفل بسيط واقوم بتعصيج اللحمة وانزل عصير الطماطم واظبط الملح والفلفل عليهم كلهم .

3- واترك الطماطم تسبك نص تسبيكة واقوم بتقطيع الكوسة حلقات واضعها في الطاجن والبصل المدبل والثوم واقلبهم وانزل اللحمة بعصير الطماطم واقلبهم واضعهم في الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top