فراخ بصوص المشروم
المقادير :
فرخة 8 قطع
بصل شرائح
فلفل الوان
مشروم
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
زيت
زبدة
حبهان
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع الزبدة والزيت واضع الدجاج والحبهان والملح والفلفل والقرفة والجنزبيل واعطيها تشويحة تتغير لونها .
2- انزل شرائح البصل والفلفل الرومي يدبلو مع الفراخ وابدء انزل مية وحدة وحدة حتي تصبح قريبة من السوا .
3- اضع طاسة علي النار اضع زبدة وزيت واقطه المشروم شرائح واشوحة حتي يصبح لونة دهبي وملح وفلفل اسود .
4- انزل الدقيق واسوية وانزل اللبن وملح وفلفل اسود حتي يصبح قوامة تقيل وانزله علي الفراخ واقلبهم مع بعض وادخلهم الفرن لتمام النضج .
المقادير :
فرخة 8 قطع
بصل شرائح
فلفل الوان
مشروم
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
زيت
زبدة
حبهان
قرفة
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع الزبدة والزيت واضع الدجاج والحبهان والملح والفلفل والقرفة والجنزبيل واعطيها تشويحة تتغير لونها .
2- انزل شرائح البصل والفلفل الرومي يدبلو مع الفراخ وابدء انزل مية وحدة وحدة حتي تصبح قريبة من السوا .
3- اضع طاسة علي النار اضع زبدة وزيت واقطه المشروم شرائح واشوحة حتي يصبح لونة دهبي وملح وفلفل اسود .
4- انزل الدقيق واسوية وانزل اللبن وملح وفلفل اسود حتي يصبح قوامة تقيل وانزله علي الفراخ واقلبهم مع بعض وادخلهم الفرن لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق