--> طريقة عمل فراخ بصوص المشروم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / علي قد الايد / فراخ بصوص المشروم / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل فراخ بصوص المشروم

فراخ بصوص المشروم

المقادير :
فرخة 8 قطع
بصل شرائح
فلفل الوان
مشروم
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
زيت
زبدة 
حبهان 
قرفة 
جنزبيل 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع الزبدة والزيت واضع الدجاج والحبهان والملح والفلفل والقرفة والجنزبيل  واعطيها تشويحة تتغير لونها .

2- انزل شرائح البصل والفلفل الرومي يدبلو مع الفراخ وابدء انزل مية وحدة وحدة حتي تصبح قريبة من السوا .

3- اضع طاسة علي النار اضع زبدة وزيت واقطه المشروم شرائح واشوحة حتي يصبح لونة دهبي وملح وفلفل اسود .

4- انزل الدقيق واسوية وانزل اللبن وملح وفلفل اسود حتي يصبح قوامة تقيل وانزله علي الفراخ واقلبهم مع بعض وادخلهم الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top