3كوب دقيق
رشة ملح
رشة سكر
ماء للعجن
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق ملح وسكر واعجن بالماء حتي احصل علي عجينة طرية واخدمها 20 دقيق يعني تتعجن جيدا حتي تصبح .
ناعمة
2- اقوم بتقسيم العجينة الي كرات صغيرة واغطيها واتركها ترتاح لمدة 1/2 ساعة مش اكتر من كده .
3- اقوم بفرد العجين واقوم بتسويتة علي صنية كبيرة مقلوبة يعني بيتسوي علي ظهر الصنية يحفظ في قماشة نظيفة في الفليزر .
رشة ملح
رشة سكر
ماء للعجن
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق ملح وسكر واعجن بالماء حتي احصل علي عجينة طرية واخدمها 20 دقيق يعني تتعجن جيدا حتي تصبح .
ناعمة
2- اقوم بتقسيم العجينة الي كرات صغيرة واغطيها واتركها ترتاح لمدة 1/2 ساعة مش اكتر من كده .
3- اقوم بفرد العجين واقوم بتسويتة علي صنية كبيرة مقلوبة يعني بيتسوي علي ظهر الصنية يحفظ في قماشة نظيفة في الفليزر .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق