--> طريقة عمل طاجن عكاوي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / طاجن عكاوي / طواجن / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طاجن عكاوي

طاجن عكاوي 

المقادير :
عكاوي  بتلو 
بصل 
ثوم مفروم
فلفل حار 
فلفل رومي
طماطم 
ثمرة بطاطس 
حبهان 
مستكة 
سمنة 
ورق لورا 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اضع طاسة علي النار واضع السمنة وفص مستكة وتسيح المستكة والسمنة انزل العكاوي اعطيها صدمة .

2- اقوم باعطاءها نص سوا واضع البصل والطماطم وادبلهم مع ملح بسيط وفلفل اسود واضع حبهان وورق لورا واقلب .

3- اقوم بوضع الفلفل الومي والحار والثوم واقوم بتدبيلهم  تدبيلة بسيطة واحضر الطاجن وانزل فيه العكاوي بالخضار بالماء .

4- اغطية بورق سلوفان وادخلة الفرن علي نار هادية لمدة ساعة وونص او اكتر لغاية متتهري العكاوي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top