--> طريقة عمل مسقعة باقراص اللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / علي قد الايد / لحوم / مسقعة باقراص اللحمة المفرومة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مسقعة باقراص اللحمة المفرومة

مسقعة باقراص اللحمة المفرومة

المقادير :
باذنجان مقلي
فلفل رومي مقلي
بطاطس مقلية
بصل مفروم 
طماطم
صلصة طماطم
فلفل حار
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
بهارات
زيت

الطريقة :
1- في بولة اضع اللحمة والبصل والبهارات وملح وفلفل اسود واقلبهم مع بعض .

2- اقوم بتشكيل اللحمة بنفس حجم حلقات البطاطس  واحضر قالب اضع البطاطس في القاع واضع الفلفل الرومي واضع الباذنجان.

3- اقوم بوضع الكفتة واقوم باحضار بولة اضع الصلصة والثوم وملح وفلفل اسود وبهارات وانزلهم علي اللحمة واضع فلفل حار .

4- ادخل القالب الفرن حتي تصبح الكفتة بتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top