--> طريقة عمل تورتة بالكريم شانتية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / التورتات / الحلويات / تورتة بالكريم شانتية / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل تورتة بالكريم شانتية

 تورتة بالكريم شانتية 

المقادير :
2كوب دقيق
كوب سكر 
كوب لبن 
1/2 كوب زيت 
3بيضة 
فانيليا 
ملعقة كبيرة كاكاو 
ملعقة كبيرة خل 
رشة ملح
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
للوجة :
كريم شانتية 
كريم شانتية شيكولاتة 
جوز هند
شيكولاتة مبشورة 
فول سوداني مجروش 
كريز 
مانجو 
كيوي

الطريقة :
1- اضع في الحلاط الزيت واللبن والسكر والبيض والفانيليا والخل واقوم بالخفق جيدا ..

2- اضع الدقيق في بولة واضع ملح وبيكينج بودر واقوم بتقليبهم وانزل الخليط واقوم بتقليبة حتي يختفي الدقيق.

3- اقوم بتقسيم الخليط الي جزئين والجزء الاخر اضع الكاكاو واقوم بتقليبها مع الكاكاو .

4- اقوم بدهن صنيتين وابطنهم دقيق وانزل الخليط وادخلهم الفرن علي درجة حرارة 180 درجة حتي تمام النضج .

5- اطفي النار وافتح الفرن فاتحة بسيطة وعندما يبرد الفرن اخرجهم واتركهم يبردون تماما .

6-اقوم بتقسيم الكيكتين قسمين اضع في الطبق قطعة فانيليا ةقطعة شيكولاتة امام بعضهما واضع الكريم شانتية واضع القطع الباقية فوقهم .

7- واقوم بتزيين التورتة من عليهم بالكريم شانتية كاكاو والشيكولاتة وازين بالفول والكريز والمانجو والكيوي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top