--> طريقة عمل البلوبيف - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / البلوبيف / اللحوم / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البلوبيف

البلوبيف

المقادير :
كيلو لحمة 
1/4 كيلو دهن 
سماق 
بنجر مبشور 
ورق لورا
حبهان 
ماء 
1/2 كوب ملح
1/2 كوب خل 
كوب فول صويا 
ملعقة صغيرة لون احمر طبيعي 
ملعقة كبيرة جيلاتين 
فلفل اسود

الطريقة :
1- احضر بولة اضع الماء والملح والخل وورق لورا وحيهان وسماق وبنجر مبشور واقلبهم وانزل اللحمة والدهن ولازم الماء يكون مغطي اللحمة واضع طبق لازم اللحمة متبنش من الماء ويترك في الثلاجة 4 ايام فقط .

2- احضر حلة اضع ماء وفلففل اسود وسماق وبنجر وورق لورا وحبهان واتركهم يغلو انزل اللحمة والدهن فقط واقوم بتغطيتها واتركها تتسلق .

3- اضع اللون الطبيعي علي الفول وانقعة في الماء واصفية وبعد سلق اللحمة وهيا سخنة انزلها علي الكبة والفول الصويا واقوم فرمهم جيدا مع بعض .

4- ادوب الجيلاتين مع الماء او القليل من شوربة السلق وانزله علي الكبة وافرم لغاية ميندمجو وبس كده اضعة في علبة واغلقها واضعة في الثلاجة يتاكل تاني يوم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top