اقراص الكوسة المقلية
المقادير :
2بيضة
كوسة مبشورة
2ملعقة دقيق
بقدونس
كزبرة ناشفة
ثوم
بصل
شطة ناعمة
2ملعقة كبيرة سمنة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في بولة اضع البيض والبصل والثوم والشطة والدقيق وملح وفلفل والسمنة واقلبهم جيدا .
2- اضع البقدونس والكوسة واقلبهم طاسة علي النار اضع السمنة تسيح وابدء انزل من الخليط واهيئة علي شكل اقراق .
3- اوطي النار خالص حتي يصبح ناضج من ناحية اقلبو علي الناحية الاخري حتي يصبح جاهز واقدمهم .
المقادير :
2بيضة
كوسة مبشورة
2ملعقة دقيق
بقدونس
كزبرة ناشفة
ثوم
بصل
شطة ناعمة
2ملعقة كبيرة سمنة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في بولة اضع البيض والبصل والثوم والشطة والدقيق وملح وفلفل والسمنة واقلبهم جيدا .
2- اضع البقدونس والكوسة واقلبهم طاسة علي النار اضع السمنة تسيح وابدء انزل من الخليط واهيئة علي شكل اقراق .
3- اوطي النار خالص حتي يصبح ناضج من ناحية اقلبو علي الناحية الاخري حتي يصبح جاهز واقدمهم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق