دجاجة محشية ارز
المقادير :
دجاجة
1/2 كوب ارز
كبد وقوانص مكعبات
بصل مكعبات
ثوم مفروم
فلفل رومي شرائح
طماطم شرائح
ملعة كبيرة صلصة
بصل شرائح
بصل شرائح
عصير ليمون
قرففة
زنجبيل
1/2 كوب ماء
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الزيت والبصل وملح وفلفل اسود واشوحها وانزظل الكبد والقوانص واسويهم مع قرفة وجنزبيل .
2- انزل لثوم واشوحو معاهم وانزل الارز والماء وملح وفلفل اسود واتركهم يغلو ويستوي الارز والقوانص والكبد .
3- اضع في بولة 2كوب ماء واضع الصلصة وملح وفلفل وقرفة وجنزبيل واتبل الفرخو اضع عصير الليمون عليها كلها .
4- املحها بملح وفلفل وقرفة وجنزبيل كويس من جوة ومن برة واتركها شوية تشرب من التوابل واحضر قالب ادهنو زيت .
5- اضع طماطم وبطاطس وبصل وفلفل رومي وطماطم تاني واحشي الدجاجة واضعها علي الخضار وانزل الصلصة واغطيها بورق فويل واسويها في الفرن .
المقادير :
دجاجة
1/2 كوب ارز
كبد وقوانص مكعبات
بصل مكعبات
ثوم مفروم
فلفل رومي شرائح
طماطم شرائح
ملعة كبيرة صلصة
بصل شرائح
بصل شرائح
عصير ليمون
قرففة
زنجبيل
1/2 كوب ماء
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الزيت والبصل وملح وفلفل اسود واشوحها وانزظل الكبد والقوانص واسويهم مع قرفة وجنزبيل .
2- انزل لثوم واشوحو معاهم وانزل الارز والماء وملح وفلفل اسود واتركهم يغلو ويستوي الارز والقوانص والكبد .
3- اضع في بولة 2كوب ماء واضع الصلصة وملح وفلفل وقرفة وجنزبيل واتبل الفرخو اضع عصير الليمون عليها كلها .
4- املحها بملح وفلفل وقرفة وجنزبيل كويس من جوة ومن برة واتركها شوية تشرب من التوابل واحضر قالب ادهنو زيت .
5- اضع طماطم وبطاطس وبصل وفلفل رومي وطماطم تاني واحشي الدجاجة واضعها علي الخضار وانزل الصلصة واغطيها بورق فويل واسويها في الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق