--> طريقة عمل دجاجة محشية ارز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / دجاجة محشية ارز / دواجن وطيور / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل دجاجة محشية ارز

دجاجة محشية ارز 

المقادير :
دجاجة 
1/2 كوب ارز 
كبد وقوانص مكعبات 
بصل مكعبات
ثوم مفروم
فلفل رومي شرائح
طماطم شرائح
ملعة كبيرة صلصة 
بصل شرائح
بصل شرائح
عصير ليمون 
قرففة 
زنجبيل 
1/2 كوب ماء 
ملح
فلفل اسود
زيت 

الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الزيت والبصل وملح وفلفل اسود واشوحها وانزظل الكبد والقوانص واسويهم مع قرفة وجنزبيل .

2- انزل لثوم واشوحو معاهم وانزل الارز والماء وملح وفلفل اسود واتركهم يغلو ويستوي الارز والقوانص والكبد .

3- اضع في بولة 2كوب ماء واضع الصلصة وملح وفلفل وقرفة وجنزبيل  واتبل الفرخو اضع عصير الليمون عليها كلها .

4- املحها بملح وفلفل وقرفة وجنزبيل كويس من جوة ومن برة واتركها شوية تشرب من التوابل واحضر قالب ادهنو زيت .

5- اضع طماطم وبطاطس وبصل وفلفل رومي وطماطم تاني واحشي الدجاجة واضعها علي الخضار وانزل الصلصة واغطيها بورق فويل واسويها في الفرن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top