--> طريقة عمل لازانيا باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / علي قد الايد / لازانيا باللحمة لامفرومة / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل لازانيا باللحمة المفرومة

لازانيا باللحمة المفرومة 

المقادير :
شرائح لازانيا  مسلوقة 
نصف كيلو لحمة مفرومة معصجة 
3كوب لبن 
2ملعقة كبيرة دقيق
نصف كيلو عصير طماطم 
ملعقة كبيرة سمنة 
ملح
فلفل اسود
للوجة :
جبنة رومي
جبنة مونزاريلا 

الطريقة :
1- اضع حلة علي النار اضع الطماطم واضع ملح وفلفل اتركها تغلي واضع اللحمة المفرومة واسبكهم جيدا .

2- حلة اخري اضع السمنة وانزل الدقيق واحمرة واقوم بانزال اللبن بارد مع التقليب حتي يصبح ثقيل واضع ملح وفلفل اسود.

3- احضر قالب واضع القليل من اللحمة بالصلصة في قاع القالب واضع الازانيا وجبنى رومي ومونزاريلا وانزل بالبشاميل وهكذا نعمل منها طبقتين او تلاتة علي هذا الوضع .

4- يبقا اضع اللحمة والازانيا والرومي والنومنزاريلا والبشاميل وبعد مخلص الطبقات اضع بشاميل ومونزاريلا ع الوجة وادخلها الفرن المهم متكنش عالية لاخر القالب ممكن نعمل صنيتين صغيرين .

5- ممكن نعمل صنية كبيرة تاخد كل الكمية ومنملاش القالب عشان ميفورش وتستوي واخرجها اتركها تبرد واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top