--> طريقة عمل سندوتشات بحشوات مختلفة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المعجنات / سندوتشات بحشوات مختلفة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل سندوتشات بحشوات مختلفة

سندوتشات بحشوات مختلفة

المقادير :
1/2 كيلو من الدقيق
1/2 كيلو دقيق اسمر
1/2 كوب لبن بودرة
2ملعقة كبيرة سكر
1/2 كوب زيت
ملعقة كبيرة خميرة
رشة ملح
ملعقةصغيرة بيكينج بودر
ماء للعجن
للوجة :
لبن
بيض
فانيليا
شمر حبوب
كمون حبوب
حبة البركة
سمسم
كراوية  حبوب
الحشوة اللاولي:
دجاج فيلية شرائح
بصل مفروم
فلفل رومي مفروم
جنزبيل
ملح
فلفل اسود
زيت
الحشوة الثانية :
لحمة مفرومة
فلفل رومي
ملح
فلفل
قرفة
جنزبيل
بصل مفروم
الحشوة الثالثة :
سجق
فلفل رومي
بصل مفروم
ملح
فلفل اسود
زيت
الحشوة الرابعة :
بسطرمة
جبنة رومي
زيتون  اسود شرائح
جبنة مونزاريلا

الطريقة :
1- في الكبة اضع  كل مكونات اللحمة المفرومة واقوم بفرمهم جيدا وادهن صنية واشكلهم اصابع واضعهم فيها وادخهم الفرن .

2- علي النار اضع طاسة اضع الزيت والبصل ح بسيط وانزل بالفلفل ادبلهم سويا واضع السجق وملح وفلفل حتي يصبح ناضج .

3- طاسة علي النار اضع الزيت وانزل بالبصل والفلفل وملح بسيط يدبلهم انزل الدجاج وملح وفلفل وقرفة وجنزبيل واتركهم حتي يصبحو كاملين النضج .

4- في العجان اضع الدقيق واللبن والخميرة والسكر والملح والبيكينج بودر واعجن انزل الزيت واعجن بالماء حتي تتكون عجينة طرية اغطيها واتركها لتختمر .

5- بعد تختمر العجينة اقوم بتقسيمها الي كور وافرد كل كورة مستطيل احشي الحشوة الي مفضلة عندي ممكن استعمل السجق بس او الدجاج بس او البسطرمة والزيتون بس او الكفتة بس وممكن استعمل جبنة رومي ومونزاريلا زيتون حسب الحشوة المفضلة عندك استعمليها .

6- اقوم بعمل كل السندوتشات احسي الحشوة في المساتطيل والفة واقفل من الجوانب واضعة في صنية الخبز واترك المخبوزات تختمر 1/2 ساعة تاني.

7- اضع اللبن والبيض والفانيليا معا واقوم بدهن وجة السندوتشات والحبوب حسب الرغبة والمتوفر ممكن جدا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top