--> طريقة عمل جلاش باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / جلاش باللحمة المفرومة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابي

طريقة عمل جلاش باللحمة المفرومة

جلاش باللحمة المفرومة

المقادير :
ورقة جلاش
ربع كيلو لحمة مفرومة
جبنة مونزاريلا
كوب لبن
بيضة
سمنة
زيت
فلفل رومي
بصل
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل


الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع الزيت و  البصل وملح وفلفل بسيط وادبل البصلة  انزل اللحمة واعصجها .

2- اضع الفلفل الرومي وملح وفلفل اسود وقرفة وجنزبيل ادبلو مع اللحمة حتي تصبح بسواها الكامل .

3- اقوم بتسيح السمنة واقوم بدهن او ورقة واضع الاخري وادهن والثالثة وادهن والرابعة وادهن واحشيها واضع المونزاريلا واغلقها رول واضعها في الصنية .

4- اقوم بعمل باقي الاوراق بنفس الطريقة لنفاذ الكمية من الجلاش واللحمة كل صابع اربع ورقات مدهونين بالسمن واضعهم في الصنية .

5- اضرب البيض مع اللبن وملح وفلفل اسود واقوم بعمل فتحات في الجلاش وانزل بالخلطة واضع علي الوجة الجبنة المونزاريلا وادخلها الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top