جلاش باللحمة المفرومة
المقادير :
ورقة جلاش
ربع كيلو لحمة مفرومة
جبنة مونزاريلا
كوب لبن
بيضة
سمنة
زيت
فلفل رومي
بصل
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع الزيت و البصل وملح وفلفل بسيط وادبل البصلة انزل اللحمة واعصجها .
2- اضع الفلفل الرومي وملح وفلفل اسود وقرفة وجنزبيل ادبلو مع اللحمة حتي تصبح بسواها الكامل .
3- اقوم بتسيح السمنة واقوم بدهن او ورقة واضع الاخري وادهن والثالثة وادهن والرابعة وادهن واحشيها واضع المونزاريلا واغلقها رول واضعها في الصنية .
4- اقوم بعمل باقي الاوراق بنفس الطريقة لنفاذ الكمية من الجلاش واللحمة كل صابع اربع ورقات مدهونين بالسمن واضعهم في الصنية .
5- اضرب البيض مع اللبن وملح وفلفل اسود واقوم بعمل فتحات في الجلاش وانزل بالخلطة واضع علي الوجة الجبنة المونزاريلا وادخلها الفرن لتمام النضج .
المقادير :
ورقة جلاش
ربع كيلو لحمة مفرومة
جبنة مونزاريلا
كوب لبن
بيضة
سمنة
زيت
فلفل رومي
بصل
ملح
فلفل اسود
قرفة
جنزبيل
الطريقة :
1- اقوم بوضع طاسة علي النار اضع الزيت و البصل وملح وفلفل بسيط وادبل البصلة انزل اللحمة واعصجها .
2- اضع الفلفل الرومي وملح وفلفل اسود وقرفة وجنزبيل ادبلو مع اللحمة حتي تصبح بسواها الكامل .
3- اقوم بتسيح السمنة واقوم بدهن او ورقة واضع الاخري وادهن والثالثة وادهن والرابعة وادهن واحشيها واضع المونزاريلا واغلقها رول واضعها في الصنية .
4- اقوم بعمل باقي الاوراق بنفس الطريقة لنفاذ الكمية من الجلاش واللحمة كل صابع اربع ورقات مدهونين بالسمن واضعهم في الصنية .
5- اضرب البيض مع اللبن وملح وفلفل اسود واقوم بعمل فتحات في الجلاش وانزل بالخلطة واضع علي الوجة الجبنة المونزاريلا وادخلها الفرن لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق