--> طريقة عمل طعمية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المقليات / طعمية / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طعمية

طعمية 

المقادير :
كوب فول مدشوش منقوع
ثوم
كرات 
بصل 
شبت
بقدونس 
كزبرا خضرا
بيض
كنور فجيتار الخضار 
كزبره جافة 
كمون 
بيكربونات الصودا 
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي 
للوجة :
سمسم

الطريقة :
1- في الكبة اقوم بفرم الفول واضع الشبت واليقدونس والكزبرا والبصل والكرات والثوم واقوم بفرمهم جيدا .

2- انزل بيضة وملعقة كبيرة من الفجيتار واخلط لو احتاجت بيض تاني احط واضع العجينة في بولة اضع ملح وفلفل اود وكمون وكزبرة ناشفة وبيكربوناتو وسمسم .

3- اقوم بوضع في بولة سمسم وكزبرة ناشفة وخلطة كنور واقلبهم واشكل اقراص الطعمية واضع من الوجة والظهر الخلطة وانزلها في الزيت السخن لتمام النضج واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top