ورقة لحمة
المقادير :
لحمة شرائح فيلية
بصل مفروم
بطاطس مكعبات
كوسة مكعبات
جزر مكعبات
طماطم مكعبات كبيرة
ملح
فلفل اسود
2ملعقة كبيرة خل
سمنة
الطريقة :
1- اقوم باحضار صنية واضع فيها 3ورقات ع بعض من الفويل وورقة زبدة .
2- اقوم بتقطيع الفيلية شرائح علي حسب رغبتك في الحجم المناسب .
3- اقوم بتتبيل اللحمة بالخل وملح وفلفل اسود واقلبهم جيدا سويا واتركها تتببل نصف ساعة .
4- اضع اللحمة والخضار وعليهم البصل والسمنة وملح وفلفل اسود علي ورق الزبة واقوم بغلقها واكمل الغلق بالفويل وادخلها الفرن لتمام النضج.
المقادير :
لحمة شرائح فيلية
بصل مفروم
بطاطس مكعبات
كوسة مكعبات
جزر مكعبات
طماطم مكعبات كبيرة
ملح
فلفل اسود
2ملعقة كبيرة خل
سمنة
الطريقة :
1- اقوم باحضار صنية واضع فيها 3ورقات ع بعض من الفويل وورقة زبدة .
2- اقوم بتقطيع الفيلية شرائح علي حسب رغبتك في الحجم المناسب .
3- اقوم بتتبيل اللحمة بالخل وملح وفلفل اسود واقلبهم جيدا سويا واتركها تتببل نصف ساعة .
4- اضع اللحمة والخضار وعليهم البصل والسمنة وملح وفلفل اسود علي ورق الزبة واقوم بغلقها واكمل الغلق بالفويل وادخلها الفرن لتمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق