--> طريقة عمل كبسة بالدجاج المحمر - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / دواجن وطيور / علي قد الايد / كبسة بالدجاج المحمر / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كبسة بالدجاج المحمر

كبسة بالدجاج المحمر


المقادير :
ارز
دجاج مسلوق
فلفل الوان
فلفل حار 
مرقة دجاج
بهارات كبسة 
كركم
كاري
بصل
حبهان
قرنفل
عود قرفة
ليمون اسود
ورق لورا
سمنة 

الطريقة :
1- حلة علي النار اضع فيها سمنة وانزل البصلة مع القليل من الملح وادبلها وانزل الفلفل الحار والرومي و انزل الكركم والكاري والقرفة والليمون واللورا والحبهان والقرنفل وبهارات الكبسة واحمصهم كويس جدا علي النار .

2- انزل الارز والطماطم المبشورة واقلبهم كويس جدا وانزل المرقة واظبط الملح واضع فلفل اسود واتركها تتشرب الماء واقوم بتهدئة النار لتمام النضج .

3- اقوم بتحمير الدجاج في السمنة والزيت طاسة فيها سمنة وزيت واضع قطع الدجاج واحمرها والارز استوي اقدمهم في طبق .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top