--> طريقة عمل بيكاتا اللحم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / بيكاتا اللحم / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل بيكاتا اللحم

بيكاتا اللحم 

المقادير :
شرائح لحم فيلية 
كريمة لباني 
سمنة 
فلفل الوان
بصل 
بقدونس 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اقوم بتتبيل اللحمة بالملح والفلفل الاسود واقلبهم مع بعض .

2- اضع اللحمة في الدقيق واضع طاسة علي النار اضع سمنة تسيح انزل اللحمة تاخد نص سوا .

3- في طاسة انزل سمنة تسيح انزل الفلفل الالوان والبصل واقوم بتسويحم وانزل اللحمة والكريمة واتركهم علي نار هادئة لتمام السوا .

4- اضع القليل من البقدونس علي الوجة واقوم بتغطيتها مرة اخري واتركها دقايق واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top