--> طريقة عمل بيكاتا الدجاج - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / بيكاتا الدجاج / دواجن وطيور / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل بيكاتا الدجاج

بيكاتا الدجاج

المقادير :
دجاج فيلية شرائح
زبادي
عصير ليمون
بشر ليمون
ماء
بيض
دقيق
بقسماط
بهارات
ملح
فلفل اسود
زيت

الطريقة :
1- اقوم بتتبيل الدجاج اضع ملح وفلفل اسود وبهارات وشطة وعصير ليمون واقوم بتقليبهم معا اضع الزبادي واقلبها جيدا واتركها في التتبيلة ممكن لتاني يوم

2- احضر طبق دقيق وطبق بقسماط وطبق بيض اضع عليهم كلهم ملح وفلفل اسود وبهارات وشطة واقوم بتقليب كل منهم .ب 

3- اضع زيت في طاسة علي النار واقوم بوضع الدجاج في الدقيق والبيض والبقسماط واقوم بانزالهم في الزيت الساخن مع التقليب حتي اتمام النضج .

4- بعد نضج الدجاج اضعهم في طبق التقديم واضع طاسة علي النار اضع زبدة وبشر ليمون وعصير ليمون وملعقة كبيرة دقيق وملح وفلفل اسود واقوم بتقليب المكونات حتي يصبح صوص اضعة علي الدجاج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top