الجبنة القديمة (المش)
المقادير :
كيلو جبنة قريش
كوب ونصف ملح
2كوب شرش
كوب مش
1/4 كوب ترمس
دنكار
ملعقة كبيرة كركم
نصف كوب شطة ناعمة
الطريقة :
1- في طبق اضع الملح والشطة واقوم بتغطية الجبنة بالجبنة والشطة اغلف كل الجبنة كويس واتركها لتاني يوم .
2- احط علي النار الشرشة تسخن انزل عليها المش والكركم واقلبهم مع بعض كويس جدا واطفي .
3- اجيب برطمان واضع كل الجبنة فية وانزل الشرشة بالمش عليهم واضع الترمس واضع الدنكار في شاشة واضعة علي المش واغلق جيدا .
ملحوظة :
1- لا يسمح بدخول الهواء الي البرطمان .
2- الدنكار يمنعة من الدود.
3- ممكن وضع فيه اي جبنة او جبنة رومي مش مستخدمة .
المقادير :
كيلو جبنة قريش
كوب ونصف ملح
2كوب شرش
كوب مش
1/4 كوب ترمس
دنكار
ملعقة كبيرة كركم
نصف كوب شطة ناعمة
الطريقة :
1- في طبق اضع الملح والشطة واقوم بتغطية الجبنة بالجبنة والشطة اغلف كل الجبنة كويس واتركها لتاني يوم .
2- احط علي النار الشرشة تسخن انزل عليها المش والكركم واقلبهم مع بعض كويس جدا واطفي .
3- اجيب برطمان واضع كل الجبنة فية وانزل الشرشة بالمش عليهم واضع الترمس واضع الدنكار في شاشة واضعة علي المش واغلق جيدا .
ملحوظة :
1- لا يسمح بدخول الهواء الي البرطمان .
2- الدنكار يمنعة من الدود.
3- ممكن وضع فيه اي جبنة او جبنة رومي مش مستخدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق