--> طريقة عمل الجبنة القديمة (المش ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اجبان / الجبنة القديمة (المش) / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الجبنة القديمة (المش )

الجبنة القديمة (المش)

المقادير :
كيلو جبنة قريش 
كوب ونصف ملح
2كوب شرش
كوب مش
1/4 كوب ترمس
دنكار 
ملعقة كبيرة كركم 
نصف كوب شطة ناعمة 

الطريقة :
1- في طبق اضع الملح والشطة واقوم بتغطية الجبنة بالجبنة والشطة اغلف كل الجبنة كويس واتركها لتاني يوم .

2- احط علي النار الشرشة تسخن انزل عليها المش والكركم واقلبهم مع بعض كويس جدا واطفي .

3- اجيب برطمان واضع كل الجبنة فية وانزل الشرشة بالمش عليهم واضع الترمس واضع الدنكار في شاشة واضعة علي المش واغلق جيدا .

ملحوظة :
1- لا يسمح بدخول الهواء الي البرطمان .

2- الدنكار يمنعة من الدود.

3- ممكن وضع فيه اي جبنة او جبنة رومي مش مستخدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top