رقاق فلاحي
المقادير :
2كوب دقيق
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة كبيرة سمنة
لبن للعجن
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق وملح وسكر واعجن اسيح السمنة وانزلها واعجن باللبن للحصول علي عجينة طرية .
2- اقوم بتقسيمها كور واقوم بتغطيتها وتركها ترتاح نصف ساعة وبعد ذلك اقوم بتسخين طاسة تكون سخنة جدا .
3- اقوم بفرد العجين بالنشابة لتكون رقيقة جدا واول مخلص الفرد واحدة واحدة اسويها علي الطاسة علي طول لتمام النضج .
4- ممكن الاحتفاظ بالرقاق اقوم بتغطيتة بفوطة بعد تسويتة واتركة يبرد تماما واقوم بتكيسهم وادخلهم الفليزر .
المقادير :
2كوب دقيق
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة كبيرة سمنة
لبن للعجن
الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق وملح وسكر واعجن اسيح السمنة وانزلها واعجن باللبن للحصول علي عجينة طرية .
2- اقوم بتقسيمها كور واقوم بتغطيتها وتركها ترتاح نصف ساعة وبعد ذلك اقوم بتسخين طاسة تكون سخنة جدا .
3- اقوم بفرد العجين بالنشابة لتكون رقيقة جدا واول مخلص الفرد واحدة واحدة اسويها علي الطاسة علي طول لتمام النضج .
4- ممكن الاحتفاظ بالرقاق اقوم بتغطيتة بفوطة بعد تسويتة واتركة يبرد تماما واقوم بتكيسهم وادخلهم الفليزر .
جميل جدا تم التجربه
ردحذف