--> طريقة عمل برجر - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / برجر / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل برجر

برجر

المقادير :
نصف كيلو لحم مفروم
كوب فول صويا منقوع
ملعقة صغيرة ثوم بودر
2ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة زبادي
ملعقة كبيرة كاتشاب
ملح
فلفل اسود
بهارات
بيضة

الطريقة :
1- في بولة اضع اللحمة والفول والدقيق والكاتشاب والملح والفلفل والثوم والبصل والزبادي وبهارات والبيض .

2- اقوم بعجنهم سويا واقوم بتشكيلها في كيس او غطا برطمان او غطا علبة جبنة مثلثات واقوم بوضعهم علي اكياس .

3- بين كل طبقة وطبقة كيس واغطيهم وادخلهم الفليزر يجمدو بعد كده عند الاستخدام اقليها وهي مثلجة واقدمهم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top