--> طريقة عمل عجينة سندوتشات الكوسة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المعجنات / عجينة سندوتشات الكوسة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل عجينة سندوتشات الكوسة

عجينة سندوتشات الكوسة 

المقادير :
دقيق حسب الحاجة 
ربع كوب زيت
ربع كوب لبن بودرة
بيضة
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة خميرة
1/2 علبة زبادي
فانيليا
كوسة مسلوقة
1/4 كيلو جبنة بيضاء 
للوجة :
حبة البركة
كمون حبوب
شمر حبوب
ماء

الطريقة :
1- في الكبة اضع الكوسة وافرمها جيدا وانزل الجبنة وافرم تاني انزل اللبن والزبادي والسكر والملح والخميرة والبيكينج بودر والبيضة والفانيليا والزيت واخلط تاني كويس جدا .

2- ابدء انزل الدقيق حتي تتكون عجينة طرية واتركها تختمر في مكان دافيء واقوم بعملها اسطوانة بعد التخمير واقوم بتقسيمها .

3- اقوم  بفرد قطعة قطعة واقوم بلفها مثل الفينو واقوم بغلقها من الجوانب اضع كل الكمية في الصنية وادهن ماء واضع اي شيء ع الوجة من الشمر او الحبوب او الكمون حسب الرغبة والموجود .

4- اترك العجين يختمر مرة اخري نصف ساعة وادخلها الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top