عجينة سندوتشات الكوسة
المقادير :
دقيق حسب الحاجة
ربع كوب زيت
ربع كوب لبن بودرة
بيضة
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة خميرة
1/2 علبة زبادي
فانيليا
كوسة مسلوقة
1/4 كيلو جبنة بيضاء
للوجة :
حبة البركة
كمون حبوب
شمر حبوب
ماء
الطريقة :
1- في الكبة اضع الكوسة وافرمها جيدا وانزل الجبنة وافرم تاني انزل اللبن والزبادي والسكر والملح والخميرة والبيكينج بودر والبيضة والفانيليا والزيت واخلط تاني كويس جدا .
2- ابدء انزل الدقيق حتي تتكون عجينة طرية واتركها تختمر في مكان دافيء واقوم بعملها اسطوانة بعد التخمير واقوم بتقسيمها .
3- اقوم بفرد قطعة قطعة واقوم بلفها مثل الفينو واقوم بغلقها من الجوانب اضع كل الكمية في الصنية وادهن ماء واضع اي شيء ع الوجة من الشمر او الحبوب او الكمون حسب الرغبة والموجود .
4- اترك العجين يختمر مرة اخري نصف ساعة وادخلها الفرن لتمام النضج .
المقادير :
دقيق حسب الحاجة
ربع كوب زيت
ربع كوب لبن بودرة
بيضة
رشة ملح
رشة سكر
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة خميرة
1/2 علبة زبادي
فانيليا
كوسة مسلوقة
1/4 كيلو جبنة بيضاء
للوجة :
حبة البركة
كمون حبوب
شمر حبوب
ماء
الطريقة :
1- في الكبة اضع الكوسة وافرمها جيدا وانزل الجبنة وافرم تاني انزل اللبن والزبادي والسكر والملح والخميرة والبيكينج بودر والبيضة والفانيليا والزيت واخلط تاني كويس جدا .
2- ابدء انزل الدقيق حتي تتكون عجينة طرية واتركها تختمر في مكان دافيء واقوم بعملها اسطوانة بعد التخمير واقوم بتقسيمها .
3- اقوم بفرد قطعة قطعة واقوم بلفها مثل الفينو واقوم بغلقها من الجوانب اضع كل الكمية في الصنية وادهن ماء واضع اي شيء ع الوجة من الشمر او الحبوب او الكمون حسب الرغبة والموجود .
4- اترك العجين يختمر مرة اخري نصف ساعة وادخلها الفرن لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق