--> فتكات | طريقة عمل بيتزا اللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المعجنات / بيتزا اللحمة المفرومة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابي

فتكات | طريقة عمل بيتزا اللحمة المفرومة

بيتزا اللحمة المفرومة

المقادير :
2كوب دقيق
ملعقة كبيرة خميرة 
ملعقة كبيرة سكر 
رشة ملح
2ملعقة كبيرة زيت 
ماء للعجن 
للوجة :
ربع كيلو لحمة مفرومة 
بصل مفروم
فلفل رومي 
طماطم مكعبات
ملح
قرفة 
جنزبيل 
فلفل اسود 
عصير طماطم 
ثوم مفروم
ملعقة كبيرة زعتر 
زيت 
جبنة رومي 
مونزاريلا 
زيتون اسود حلقات 

الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والملح والسكر والخميرة واقوم بالخفق واضع الزيت واعجن بالماء حتي تصبح عجينة طرية اقوم بتغطيتها واتركها تختمر .

2- فيحلة علي النار اضع الطماطم والزعتر والملح والفلفل الاسود والزيت واتركهم علي النار حتي تصبح 1/2 تسبيكة .

3- اضع طاسة علي النار واضع زيت وانزل باللحمة تغير لونها انزل الطماطم والفلفل والبصل و واسويهم مع بعض انزل الزيتون وتقليبة واطفي .

4- اقوم بفرد العجينة واضع الصلصة وافردها وانزل باللخلطة واضع جبنة رومي والمونزاريلا واقوم بادخالها الفرن لتمام النضج علي درجة حرارة 200 واخرجها اغطيها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top