--> طريقة عمل طاجن لحمة راس - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللحوم / طاجن لحمة راس / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طاجن لحمة راس

 طاجن لحمه راس

المقادير :
لحمة راس مسلوقة 
عصير طماطم 
بامية  مسلوقة 
بصل 
ثوم مفروم 
خل 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع زيت وانزل الثوم واملح وفلفل اسود واشوحهم وانزل بالخل وانزل باللحمة واقلبها شوية وانزلها في الطاجن .

2- اضع البصل مكان اللحمة واشوحهم انزل الطماطم  وملح وفلفل اسود واتركها تاخد نصف تسبيكة انزل البامية علي اللحمة وانزل التسبيكة وادخلها الفرن لتمام الضج .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

اللحوم

اللحوم
to Top