طاجن لحمه راس
المقادير :
لحمة راس مسلوقة
عصير طماطم
بامية مسلوقة
بصل
ثوم مفروم
خل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع زيت وانزل الثوم واملح وفلفل اسود واشوحهم وانزل بالخل وانزل باللحمة واقلبها شوية وانزلها في الطاجن .
2- اضع البصل مكان اللحمة واشوحهم انزل الطماطم وملح وفلفل اسود واتركها تاخد نصف تسبيكة انزل البامية علي اللحمة وانزل التسبيكة وادخلها الفرن لتمام الضج .
المقادير :
لحمة راس مسلوقة
عصير طماطم
بامية مسلوقة
بصل
ثوم مفروم
خل
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع زيت وانزل الثوم واملح وفلفل اسود واشوحهم وانزل بالخل وانزل باللحمة واقلبها شوية وانزلها في الطاجن .
2- اضع البصل مكان اللحمة واشوحهم انزل الطماطم وملح وفلفل اسود واتركها تاخد نصف تسبيكة انزل البامية علي اللحمة وانزل التسبيكة وادخلها الفرن لتمام الضج .
احلي من اي طريقه شوفتها قبل كدا
ردحذف