رقبة ضاني
المقادير :
رقبة ضاني
بصلة كبيرة
فلفل رومي
خل
ماء
ملح
فلفل اسود
سمنة
ثوم مفروم
طماطم مبشورة
جوزة الطيب
الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع ال سمنة والبصل والفلفل الرومي وملح وفلفل اسود واقوم بتدبيلهم وانزل نصف الكمية في الطاجن ونصف في طبق.
2- اقوم بنقع الرقبة في الماء والخل واضع الرقبة في الطاسة بعد البصل والفلفل واقوم بتغيير لونها مع الثوم المفروم وجوزة الطيب وانزل الرقبة في الطاجن وعليه البصل والفلفل الموجود في الطبق وادخلها الفرن .
المقادير :
رقبة ضاني
بصلة كبيرة
فلفل رومي
خل
ماء
ملح
فلفل اسود
سمنة
ثوم مفروم
طماطم مبشورة
جوزة الطيب
الطريقة :
1- طاسة علي النار اضع ال سمنة والبصل والفلفل الرومي وملح وفلفل اسود واقوم بتدبيلهم وانزل نصف الكمية في الطاجن ونصف في طبق.
2- اقوم بنقع الرقبة في الماء والخل واضع الرقبة في الطاسة بعد البصل والفلفل واقوم بتغيير لونها مع الثوم المفروم وجوزة الطيب وانزل الرقبة في الطاجن وعليه البصل والفلفل الموجود في الطبق وادخلها الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق