بطاطس مقرمشة
المقادير :
بطاطس
خل
ملح
ماء
زيت
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الخل والملح والماء واخليها تسخن وانزل اصابع البطاطس فيها تغلي غلوة وانشلها علي طبق .
2- بعد مخلص كل الكمية اسبها تبرد خالص متفردة وانشفها من اي مية واجيب زيت واضع علي ايدي وابطن كل البطاطس بطبقة كويسة من الزيت .
3- تكون باردة تماما اعبي حسب الكمية الي هحتجها اقليها في اكياس وادخلها الفليزر ومن الفليزر تتزيت علي طول تتقلا وهيا مجمدة ومتتقلبش الا بعد متمسك نفسها .
المقادير :
بطاطس
خل
ملح
ماء
زيت
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الخل والملح والماء واخليها تسخن وانزل اصابع البطاطس فيها تغلي غلوة وانشلها علي طبق .
2- بعد مخلص كل الكمية اسبها تبرد خالص متفردة وانشفها من اي مية واجيب زيت واضع علي ايدي وابطن كل البطاطس بطبقة كويسة من الزيت .
3- تكون باردة تماما اعبي حسب الكمية الي هحتجها اقليها في اكياس وادخلها الفليزر ومن الفليزر تتزيت علي طول تتقلا وهيا مجمدة ومتتقلبش الا بعد متمسك نفسها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق