الشركسية بالفول السوداني
المقادير :
صدور دجاج مسلوقة
ارز ابيض
خبز توست
او
خبز فينو
1/2 لتر مرقة
كوب لبن
ثوم
بصل
كزبرة ناشفة
سمنة
فول سوداني
بقدونس
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع التوست او الفينو متقطع ومتقشر من الوجة اضعة في الخلاط اضع الشوربة واللبن واتركهم منقوعين لغية ميبوش واضربة .
2- طاسة علي النار انزل سمنة تسيح وانزل صدور الدجاج ع الوجة الاول تاخد لون علي الوجهين وانزل مكانها البصل والثوم والسوداني وملح وفلفل اسود.
3- اغير لونهم وانزلهم علي الخليط الي في الخلاط واضربهم كويس جدا اجيب طبق للتقديم اضع الارز والدجاج والصوص وبقدونس ع الوجة .
المقادير :
صدور دجاج مسلوقة
ارز ابيض
خبز توست
او
خبز فينو
1/2 لتر مرقة
كوب لبن
ثوم
بصل
كزبرة ناشفة
سمنة
فول سوداني
بقدونس
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع التوست او الفينو متقطع ومتقشر من الوجة اضعة في الخلاط اضع الشوربة واللبن واتركهم منقوعين لغية ميبوش واضربة .
2- طاسة علي النار انزل سمنة تسيح وانزل صدور الدجاج ع الوجة الاول تاخد لون علي الوجهين وانزل مكانها البصل والثوم والسوداني وملح وفلفل اسود.
3- اغير لونهم وانزلهم علي الخليط الي في الخلاط واضربهم كويس جدا اجيب طبق للتقديم اضع الارز والدجاج والصوص وبقدونس ع الوجة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق