--> طريقة عمل الشركسية بالفول السوداني - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / الشركسية بالفول السوداني / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل الشركسية بالفول السوداني

الشركسية بالفول السوداني

المقادير :
صدور دجاج مسلوقة
ارز ابيض
خبز توست
او
خبز فينو
1/2 لتر مرقة
كوب لبن
ثوم
بصل
كزبرة ناشفة
سمنة
فول سوداني
بقدونس
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اضع التوست او الفينو متقطع ومتقشر من الوجة اضعة في الخلاط اضع الشوربة واللبن واتركهم منقوعين لغية ميبوش واضربة .

2- طاسة علي النار انزل سمنة تسيح وانزل صدور الدجاج ع الوجة الاول تاخد لون علي الوجهين وانزل مكانها البصل والثوم والسوداني وملح وفلفل اسود.

3- اغير لونهم وانزلهم علي الخليط الي في الخلاط واضربهم كويس جدا اجيب طبق للتقديم اضع الارز والدجاج والصوص وبقدونس ع الوجة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top