--> طريقة عمل بيتزا الانشون - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المعجنات / بيتزا الانشون / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل بيتزا الانشون

بيتزا الانشون 

المقادير :
2كوب دقيق
ملعقة كبيرة خميرة 
2ملعقة كبيرة لبن بودرة 
ملعقة كبيرة سكر 
رشة ملح
ربع كوب زيت 
ماء للعجن
للحشو :
لانشون 
زيتون اسود حلقات 
مونزاريلا 
جبنة رومي
صلصة بيتزا 

الطريقة :
1- اعجن الدقيق والملح والسكر والخميرة واللبن واقلب وانزل الزيت واعجن بالماء حتي احصل علي عجينة طرية واغطيها واتركها تختمر في مكان دافيء حتي يتضاعف حجمها .

2- بعد التخمرافرد العجينة واضعها في الصنية وفي بولة انزل الزيتون والانشون اقطعة صغير والرومي والمونزاريلا واقلبهم مع بعض .

3- اقوم بوضع الصلصة علي العجينة وانزل الحشوة افردها كويس وادخلها الفرن علي 180 درجة حتي تصبح بتمام النضج.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top