--> طريقة عمل دجاج بالصوص الابيض ملفوفة بالخضار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج الطيور / الشيف حسن / دجاج بالصوص الابيض ملفوفة بالخضار

طريقة عمل دجاج بالصوص الابيض ملفوفة بالخضار

دجاج بالصوص الابيض ملفوفة بالخضار

المقادير :
5عدد صدور دجاج فيلية
التتبيلة :
ملح
فلفل اسود
بهارات
الحشو:
100جم بصل شرائح
100جم كوسة شرائح
100جم جزر شرائح
100 جم بطاطس شرائح
25جم بقدونس
50جم سمن
5جم ملح
5جم فلفل اسود
الصوص الابيض:
50جم سمن
100جم بصل ابيض
25جم دقيق ابيض
5فص  ثوم مفروم
1/4 لترشوربة دجاج
200جم كريمة طهي
5جم ملح
5جرام فلفل
5جرام بهارات
السلق :
2لتر ماء مغلي
بصلة ع اربعة
2عدد حبهان
2عدد ورق لورا
5جم ملح
5جم فلفل

الطريقة :
1- اقوم بتتبيل صدور الدجاج بالملح والفلفل والبهارات واغطيها واتركها تتبل شوية .

2- اضع السمنة علي النار انزل البصل وملح وفلفل اسود واشوحها انزل الكوسة والجزر والبطاطس واشوحهم مع البصل واضع البقدونس وملح وفلفل وتقلبتين واطفي .

3- اقوم بفتح كل صدر من الدجاج واقوم بحشو كل الصدور ولفها رول ممكن اقفلها بخلة او بخيط ممكن كمان افتحهم من المنتصف فقط واحشيهم حسب الرغبة .

4- حلة ع النار اضع السمنة وحبهان ولورا وملح وفلفل واحمصهم وانزل الدجاج يخدو صدمة علي الوجة الاول واقلبها وانزل ماء واضع الصدور لتمام النضج .

5- اقوم بعمل الصوص اضع حلو اضع غيها السمنة تسيح اضع البصلة واشوحها انزل الثوم مع البصل اعطيها تشويحة وانزل الدقيق واعطيهم تحميصة انزل الشوربة وكريمة الطهي ومللح وفلفل وبهارات حتي تصبح سميكة .

6- اقوم بتطليع الصدور ووضعها في طبق التقديم وانزل الصوص والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top