--> الفراخ المحمرة على الطريقه التقليديه - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ المحمرة / المطبخ / علي قد الايد / مطبخ فتكات / نجلاء الشرشابى

الفراخ المحمرة على الطريقه التقليديه

الفراخ المحمرة 

المقادير :
فرخة 
زيت 
حبهان 
مستكة 
ملح
زيت للقلي 
عصير ليمون 

الطريقة :
1- اضع حلة علي النار واضع الزيت والمستكة والحبهان تدوب المستكة انزل الفرخة .

2- انزل ماء تغطي الفرخة والملح واتركها تغلي واهي النار حتي تمام النضج وتظبيط الملح.

3- اطلعها من الشوربة واقوم بتقسيمها  اقوم بتسخين الزيت وتنزل قطع الدجاج وممكن احمرها كاملة  في الليمون وانزلها في الزيت .

4- اقوم بتحميرهم جيدا واعطاءهم اللون الذهبي المحمر واخرجهم علي طبق التقديم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top