--> طريقة عمل طاجن قلقاس احمر باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / طاجن قلقاس احمر باللحمة المفرومة / طواجن / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طاجن قلقاس احمر باللحمة المفرومة

 طاجن قلقاس احمر باللحمة المفرومة 

المقادير :
قلقاس 
لحمة مفرومة 
ثوم مفروم
بصل 
صلصة طماطم 
مكعب مرق
ملح
فلفل اسود
قرفة 
جنزبيل 
كزبرة ناشفة 

الطريقة :
1- اقوم بتقشير القلقاس واتركها تجف واقوم بتقطيعها مكعبات حسب الحجم المناسب .

2- اقوم بتسخين طاسة واضع فيها سمنة وانزل كل القلقاس فيها واعطيها تشويحة .

3- بعدين انزل البصل وثوم بسيط واقلب من وقت للتاني اضع ملح كيس صلصة واحد ومكعب مرق اضع ماء يدوب يكون مغطية فقط .

4-  طاسة علي النار تسخن اضع اللحمة المفرومة وبعد سويها اضع  ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل .


5-اضع اللحمة علي القلقاس واضع طاسة علي النار اضع سمنة وانزل الثوم واحمرة وانزل الكزبرة واحمرها وعليها كيس صلصة طماطم واقلبهم وانزلهم علي القلقاس .

6- احضر طاجن اضع كل المكونات القلقاس باللحمة بالطشة وادخلهم الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top