--> طريقة عمل ارز بالكبد والقوانص - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / ارز بالكبد والقوانص / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل ارز بالكبد والقوانص

ارز بالكبد والقوانص

المقادير :
3كوب ارز 
كبد وقوانص
فلفل رومي
فلفل حار 
ثوم مفروم
عصير نصف ليمونة 
ملح
فلفل اسود
كمون
سمنة 

الطريقة :
1- اقوم بتقطيع القوانص الي اربع قطع واقوم بوضع حلة علي النار اضع السمنة تسيح انزل القوانص واقلب تغير لونها .

2- انزل البصلة وادبلها وانزل الكبدة واقلب براحة خالص حتي تغير لونها انزل عصير الليمون وانزل الثوم والفلفل الرومي والحامي .

3- اقلبهم جيدا براحة وانزل الارز واقلب تاني ولازم التقليب يبقا براحة خالص عشان الكبدة متتكسرش وانزل المية نفس كمية الارز .

4- اغطي حتي يغلي الارز واضعة علي نار هادئة لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top