ارز بالكبد والقوانص
المقادير :
3كوب ارز
كبد وقوانص
فلفل رومي
فلفل حار
ثوم مفروم
عصير نصف ليمونة
ملح
فلفل اسود
كمون
سمنة
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع القوانص الي اربع قطع واقوم بوضع حلة علي النار اضع السمنة تسيح انزل القوانص واقلب تغير لونها .
2- انزل البصلة وادبلها وانزل الكبدة واقلب براحة خالص حتي تغير لونها انزل عصير الليمون وانزل الثوم والفلفل الرومي والحامي .
3- اقلبهم جيدا براحة وانزل الارز واقلب تاني ولازم التقليب يبقا براحة خالص عشان الكبدة متتكسرش وانزل المية نفس كمية الارز .
4- اغطي حتي يغلي الارز واضعة علي نار هادئة لتمام النضج .
المقادير :
3كوب ارز
كبد وقوانص
فلفل رومي
فلفل حار
ثوم مفروم
عصير نصف ليمونة
ملح
فلفل اسود
كمون
سمنة
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع القوانص الي اربع قطع واقوم بوضع حلة علي النار اضع السمنة تسيح انزل القوانص واقلب تغير لونها .
2- انزل البصلة وادبلها وانزل الكبدة واقلب براحة خالص حتي تغير لونها انزل عصير الليمون وانزل الثوم والفلفل الرومي والحامي .
3- اقلبهم جيدا براحة وانزل الارز واقلب تاني ولازم التقليب يبقا براحة خالص عشان الكبدة متتكسرش وانزل المية نفس كمية الارز .
4- اغطي حتي يغلي الارز واضعة علي نار هادئة لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق