--> طريقة عمل ليمون معصفر مخلل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المخللات / علي قد الايد أالمطبخ / ليمون معصفر مخلل / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل ليمون معصفر مخلل

ليمون معصفر مخلل

المقادير :
2كيلو ليمون
ربع كوب حبة البركة 
كوب عصفر 
كيس ملح
فلفل اخضر حار 
فلفل احمر حار 
ماء الليمون 
زيت

الطريقة :
1- اقوم بشق الليمون شقين بدون فصل الليمون واقوم بتقطيع راس الفلفل .

2- انزل كل الليمون في ماء ساخن تغلي واخرج الليمون في بولة يببرد.

3- في الخلاط انزل الفلفل الحامي والملح وانزل ماء من ماء الليمون الي هو مغلي فيها .

4- اقوم بخلطهم جيدا واقوم بحلط العصفر وحبة البركة واقوم بحشو الليمون في مكان القطع .

5- انزل الليمون في البرطمان وفي المنتصف اضع فلفل اخضر حار واكمل عادي واغلي الماء المخلوط في الخلاط وانزلهم علي الليمون واضع القليل من الزيت واغلق جدا وفترة التمليح 3ايام .


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top