--> طريقة عمل صنية محشي كرنب - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / صنية محشي كرنب / علي قدالايد / مطبخ فتكات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل صنية محشي كرنب

صنية محشي كرنب

المقادير :
كرنب
2كور ارزمغسول 
3ملعقة كبيرة صلصة
فلفل رومي
شبت
بقدونس
كزبرا خضرا
جزر مبشور
بصل مفروم
ثوم مفروم 
زيت
بهارات 
ملح
فلفل اسود
ماء ساخن 
مرقة دجاج

الطريقة :
1- في بولة اضع البصل والثوم والجزر والفلفل والشبت والبقدونس والكزبرا واقلبهم جيدا .

2- انزل الصلصة والارز وملح وفلفل اسود والبهارات والزيت واقلبهم جيدا .

3- اقوم باحضار صنية اضع فيها ورقة كبيرة من الكرنب لو صغيرة ورقتين واضع طبقة من الخلطة .

4- اضع طبقة اخري من الكرنب واضع طبقة من الخلطة واضع اخر طبقة من الكرنبواقوم بتقطيعة  واسخن الماء والمرقة .

5- ممكن اضع ماء فقط وممكن مرقة فقط وممكن الاتنين وانزلهم علي المحشي واغطية بالفويل واضعة علي النار ياخد غلوة ادخلة الفرن علي نار هادئة حتي تمام النضج ممكن كمان اسيبو ع النار عادي نار هادئة جدا .


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top