--> طريقة عمل صدور دجاج بانية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / دواجن وطيور / صدور دجاج بانية / علي قد الايد / مطبخ فتكات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل صدور دجاج بانية

صدور دجاج بانية 

المقادير :
صدور دجاج
بابريكا 
زعتر جاف
بصل بودر 
ثوم بودر 
خل -عصير ليمون
بقسماط
بيض
دقيق
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي 

الطريقة :
1- اقوم بعمل تقطيعات في صدور الدجاج واحضر بولة واضع زعتر وثوم وبصل وملح وفلفل وبابريكا .

2- في طبق اضع دقيق وطبق اضع بيض وملح وفلفل واضربهم وطبق اضع بقسماط .

3- انزل الصدور في الدقيق واقوم بادخال الدقيق في الفتحات كلها ولازم اتاكد ان كل الدقيق دخل جوة الفتحات .

4- انزل البقسماط في البيض ولازم اتاكد انها دخل البيض مع الدقيق في الفتحات كلها وانزلهم في البقسماط .

5- اسخن زيت انزل صدور الدجاج ولازم اتاكد انها استوت من بره ومن جوة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top