مخلل لفت
المقادير :
لفت
بنجر
قرنبيط
فلفل حار
جزر
كيس ملح
ماء
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع كل الخضروات معادا البنجر اضعهم في بولة واضع الملح واقلبهم واغطيهم واتركهم لتاني يوم .
2- اقوم بتقطيع البنجر وانزلو عليهم واقلبهم وانزلهم في البرطمان واضع نص البرطمان ماء واغطية لتاني يوم لان المية هتعلي .
3- اليوم الي بعدة اكملو بالماء واغطية واتركة حتي يصبح جاهز اسبوع 10 ايام .
المقادير :
لفت
بنجر
قرنبيط
فلفل حار
جزر
كيس ملح
ماء
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع كل الخضروات معادا البنجر اضعهم في بولة واضع الملح واقلبهم واغطيهم واتركهم لتاني يوم .
2- اقوم بتقطيع البنجر وانزلو عليهم واقلبهم وانزلهم في البرطمان واضع نص البرطمان ماء واغطية لتاني يوم لان المية هتعلي .
3- اليوم الي بعدة اكملو بالماء واغطية واتركة حتي يصبح جاهز اسبوع 10 ايام .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق