--> طريقة عمل مخلل لفت - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المخللات / علي قد الايد / مخلل لفت / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مخلل لفت

مخلل لفت

المقادير :
لفت
بنجر
قرنبيط
فلفل حار 
جزر 
كيس ملح
ماء

الطريقة :
1- اقوم بتقطيع كل الخضروات معادا البنجر اضعهم في بولة واضع الملح واقلبهم واغطيهم واتركهم لتاني يوم .

2- اقوم بتقطيع البنجر وانزلو عليهم واقلبهم وانزلهم في البرطمان واضع نص البرطمان ماء واغطية لتاني يوم لان المية هتعلي .

3- اليوم الي بعدة اكملو بالماء واغطية واتركة حتي يصبح جاهز اسبوع 10 ايام .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top