فراخ مشوية في الفرن
المقادير :
فرخة كاملة
التتبيلة :
150مل ماء بصل
150 ماء طماطم
50جم كاتشاب
25جم خل ابيض
10جم ثوم مهروس
20مل زيت نباتي
10جم ثوم بودرة
10جم زعتر
10جم كمون
10جم فلفل اسود
10جم ملح
10جم كسبرة ناشفة
10جم كركم
10مل زيت
الطريقة :
1- في بولة اضع الصلصة والملح والفلفل والكسبرة الكمون والكركم والزعتر والثوم والخل والكاتشاب وماء البصل والزيت.
2- اخلط كل المكونات واقوم بتتبيل الفرخة من الداخل والخارج ومن تحت الجلد واقوم بادخالها الثلاجة لتاني يوم .
3- اقوم بادخالها الفرن حتي يتم النضج واقدمها .
المقادير :
فرخة كاملة
التتبيلة :
150مل ماء بصل
150 ماء طماطم
50جم كاتشاب
25جم خل ابيض
10جم ثوم مهروس
20مل زيت نباتي
10جم ثوم بودرة
10جم زعتر
10جم كمون
10جم فلفل اسود
10جم ملح
10جم كسبرة ناشفة
10جم كركم
10مل زيت
الطريقة :
1- في بولة اضع الصلصة والملح والفلفل والكسبرة الكمون والكركم والزعتر والثوم والخل والكاتشاب وماء البصل والزيت.
2- اخلط كل المكونات واقوم بتتبيل الفرخة من الداخل والخارج ومن تحت الجلد واقوم بادخالها الثلاجة لتاني يوم .
3- اقوم بادخالها الفرن حتي يتم النضج واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق