--> طريقة عمل فراخ مشوية في الفرن من الشيف / حسن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج الطيور / الشيف حسن / الفراخ / فراخ مشويه

طريقة عمل فراخ مشوية في الفرن من الشيف / حسن

فراخ مشوية في الفرن

المقادير :
فرخة كاملة
التتبيلة :
150مل ماء بصل
150 ماء طماطم
50جم كاتشاب
25جم خل ابيض
10جم ثوم مهروس
20مل زيت نباتي
10جم ثوم بودرة
10جم زعتر
10جم كمون
10جم فلفل اسود
10جم ملح
10جم كسبرة ناشفة
10جم كركم
10مل زيت

الطريقة :

1- في بولة اضع الصلصة والملح والفلفل والكسبرة الكمون والكركم والزعتر والثوم والخل والكاتشاب وماء البصل والزيت.

2- اخلط كل المكونات واقوم بتتبيل الفرخة من الداخل والخارج ومن تحت الجلد واقوم بادخالها الثلاجة لتاني يوم .

3- اقوم بادخالها الفرن حتي يتم النضج واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top