--> طريقة عمل بروفيترول حادق - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / بروفيترول حادق / حوادق / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل بروفيترول حادق

بروفيترول حادق


المقادير :
الجينة :
كوب ماء 
كوب دقيق
2ملعقة كبيرة زبدة 
3بيضة 
فانيليا 
كركم 
رشة ملح
كركم
الحشوة :
بصلة مبشورة 
حبهان 
قرفة 
ملح
فلفل اسود
دجاج مفروم
مايونيز 
زيتون

الطريقة :
1- اضع حلة علي النار اضع الماء والزبدة تسيح الزبدة والماء تسخن .

2- اضع علي الدقيق الملح والكركم واقلبهم وانزلهم علي الماء واقلب حتي تصبح عجينة مستوية .

3- اضعها في العجان حتي تصبح باردة انزل البيض والفانيليا حتي حتي يندمجو سويا اضعها في القمع واقوم بتشكيلها علي ورق زبدة وادخلها الفرن .

4- طاسة علي النار اضع زيت وانزل البصلة مع ملح وفلفل اسود وحبهان وقرفة واقوم بتحميصهم وانزل الدجاج المفروم حتي تصبح مستوية .

5- اطفي عليها وانزل عليها المايونيز والزيتون واقلبهم مع بعض واتركهم يبردو تماما وبعد سوا البروفيترول اقوم بفتحة وحشوة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top