--> طريقة عمل المفتقة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المفتقة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل المفتقة

المفتقة 

المقادير :
كيلو عسل اسود
2ملعقة كبيرة دقيق
1/2 كوب تحويجة مفتقة 
نصف كوب زيت 
كوب فول سوداني
سمسم محمص

الطريقة :
1- علي النار اضع الزيت انزلالدقيق واحمصة انزل المحوجة لو ملقنهاش يبقا مغات وحلبة وانزلهم واحمصهم .

2- انزل السمسم والسوداني واحمصهم وانزل العسل واقلب يغلي 3دقايق وانزلهم في برطمان واضع زيت ع الوجة يهدء اقفل عليها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top