--> طريقة عمل اللانشون - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / اللانشون / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل اللانشون

اللانشون 

المقادير :
6بيض
كوب دقيق محمر 
علبة جبنة مثلثات
2مكعب مرق لحمة 
زيتون اسود حلقات
نصف كوب زيت 
نصف كوب بابريكا                   
نصف ملعقة صغيرة حبهان بودرة 
ملعقة كبيرة ثوم بودرة 
ملعقة كبيرة بصل بودرة 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في الخلاط اضع البيض والملح والفلفل الاسود والحبهان والزيت والدقيق والجبنة والمرقة والبابريكا والثوم والبصل واخلطهم .

2- انزل الخليط في كيس ايلون وانزل فيه الزيتون واقوم بتخريج الهواء واقوم بغلق الكيس من الاعلي واقوم بتشكيلة اسطوانة بالفويل .

3- اقوم بتسخين ماء تغلي اضعها في الماء واغطي حتي تصبح متماسكة تماما واخرجها واقوم بتركها تهدء واستعملها بعد دخولها الثلاجة يوم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top