اللانشون
المقادير :
6بيض
كوب دقيق محمر
علبة جبنة مثلثات
2مكعب مرق لحمة
زيتون اسود حلقات
نصف كوب زيت
نصف كوب بابريكا
نصف ملعقة صغيرة حبهان بودرة
ملعقة كبيرة ثوم بودرة
ملعقة كبيرة بصل بودرة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في الخلاط اضع البيض والملح والفلفل الاسود والحبهان والزيت والدقيق والجبنة والمرقة والبابريكا والثوم والبصل واخلطهم .
2- انزل الخليط في كيس ايلون وانزل فيه الزيتون واقوم بتخريج الهواء واقوم بغلق الكيس من الاعلي واقوم بتشكيلة اسطوانة بالفويل .
3- اقوم بتسخين ماء تغلي اضعها في الماء واغطي حتي تصبح متماسكة تماما واخرجها واقوم بتركها تهدء واستعملها بعد دخولها الثلاجة يوم .
المقادير :
6بيض
كوب دقيق محمر
علبة جبنة مثلثات
2مكعب مرق لحمة
زيتون اسود حلقات
نصف كوب زيت
نصف كوب بابريكا
نصف ملعقة صغيرة حبهان بودرة
ملعقة كبيرة ثوم بودرة
ملعقة كبيرة بصل بودرة
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- في الخلاط اضع البيض والملح والفلفل الاسود والحبهان والزيت والدقيق والجبنة والمرقة والبابريكا والثوم والبصل واخلطهم .
2- انزل الخليط في كيس ايلون وانزل فيه الزيتون واقوم بتخريج الهواء واقوم بغلق الكيس من الاعلي واقوم بتشكيلة اسطوانة بالفويل .
3- اقوم بتسخين ماء تغلي اضعها في الماء واغطي حتي تصبح متماسكة تماما واخرجها واقوم بتركها تهدء واستعملها بعد دخولها الثلاجة يوم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق