جاتوة سوارية بالشيكولاتة
المقادير
كوب دقيق
نصف كوب سكر
نصف كوب لبن
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة خل
2بيضة
فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
للوجة :
شيكولاتة طبخ دريم
مربي فراولة
كريم شانتية
كريم شانتية بالكاكاو
شيكولاتة مبشورة
فورماسيلو الوان
الطريقة :
1-اقوم بوضع ماء مغلي واضع حلة اوبولة علي بخار الماء واضع الشيكولاتة .
2- لازم تكون الماء لا تلامس حلة الشيكولاتة وتكون الحلة او البولة اليب فيها الشيكولاتة ناشفة جدا ونظيفة .
3- في الخلاط اضع الزيت والبيض والفانيليا والسكر والخل واللبن والكاكاو واخلطهم جيدا وفي بولو اضع الدقيق والملح والبيكينج بودر .
4- اقوم بتقليبهم وانزل عليهم الخليط واقلبهم جيدا وافردهم علي صنسة مستطيلة موضوع عليها ورقة زبدة .
5- اقوم بعمل نفس الخليط بس بدون وضع ملعقة الكاكاو لتكون بيضة واقوم بعمل نفس الخطوات حتي يصبحو كاملين النضج .
6- بعد خروج الكيك من الفرن اتركة يهدء واقوم بتسقيتة بالشربات او باللبن اضع علي المربي ملعقتين من الكريم شانتية المخفوق واقلبهم جيدا وافردهم علي الكيكة البني .
7- اضع الشيكولاتة الي مسيحنها علي البخار انزلها علي الوجة وافردها تعطي الوجة كلة واتركها تتماسك وبعدين اشيل الاطراف الغير متساوية بالسكينة واقطعها قطع صغيرة وازينها بالكريم شانتية البني والابيض واضع الشيكولاتة المبشورة والفورماسيلو واقدمهم بعد ميتماسكم .
المقادير
كوب دقيق
نصف كوب سكر
نصف كوب لبن
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة خل
2بيضة
فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
للوجة :
شيكولاتة طبخ دريم
مربي فراولة
كريم شانتية
كريم شانتية بالكاكاو
شيكولاتة مبشورة
فورماسيلو الوان
الطريقة :
1-اقوم بوضع ماء مغلي واضع حلة اوبولة علي بخار الماء واضع الشيكولاتة .
2- لازم تكون الماء لا تلامس حلة الشيكولاتة وتكون الحلة او البولة اليب فيها الشيكولاتة ناشفة جدا ونظيفة .
3- في الخلاط اضع الزيت والبيض والفانيليا والسكر والخل واللبن والكاكاو واخلطهم جيدا وفي بولو اضع الدقيق والملح والبيكينج بودر .
4- اقوم بتقليبهم وانزل عليهم الخليط واقلبهم جيدا وافردهم علي صنسة مستطيلة موضوع عليها ورقة زبدة .
5- اقوم بعمل نفس الخليط بس بدون وضع ملعقة الكاكاو لتكون بيضة واقوم بعمل نفس الخطوات حتي يصبحو كاملين النضج .
6- بعد خروج الكيك من الفرن اتركة يهدء واقوم بتسقيتة بالشربات او باللبن اضع علي المربي ملعقتين من الكريم شانتية المخفوق واقلبهم جيدا وافردهم علي الكيكة البني .
7- اضع الشيكولاتة الي مسيحنها علي البخار انزلها علي الوجة وافردها تعطي الوجة كلة واتركها تتماسك وبعدين اشيل الاطراف الغير متساوية بالسكينة واقطعها قطع صغيرة وازينها بالكريم شانتية البني والابيض واضع الشيكولاتة المبشورة والفورماسيلو واقدمهم بعد ميتماسكم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق