ناجتس دجاج
المقادير :
2كوب دجاج مفروم
2كوب بطاطس مسلوقة ومهروسة
كوب بقسماط
2بيضة
ثوم بودر
بصل بودر
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملح
فلفل اسود
زيت
حبهان بودر
قرفة
جنزبيل
ملعقة كبيرة هريسة شطة حسب الرغبة
الطريقة :
1- في بولة اضع الدجاج والبطاطس واقوم بتقليبهم جيدا اضع حبهان والقرفة والملح والفلفل والجنزبيل والثوم والبصل والبيكينج بودر .
2- اعجنهم كلهم مع بعض انزل بيضة والبقسماط واعجنهم جيدا واقوم بتقسيم العجينة قسمين قسم سادة والاخر اضع معة هريسة شطة واعجنهم .
3- انزل العجينة علي ورقة زبدة واغطيها بورقة زبدة وافردها واقطعها بالقطاعات واعمل مع الي بالهريسة بنفس الشكل .
4-اضع في طبق بيضة وملح وفلفل وطبق بقسماط وانزل الاشكال في البيض والبقسماط وارصهم علي صنية مدهونة زيت وادهن الوجة زيت وادخلها الفرن وممكن اقليهم كمان حتي تمام النضج .
المقادير :
2كوب دجاج مفروم
2كوب بطاطس مسلوقة ومهروسة
كوب بقسماط
2بيضة
ثوم بودر
بصل بودر
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملح
فلفل اسود
زيت
حبهان بودر
قرفة
جنزبيل
ملعقة كبيرة هريسة شطة حسب الرغبة
الطريقة :
1- في بولة اضع الدجاج والبطاطس واقوم بتقليبهم جيدا اضع حبهان والقرفة والملح والفلفل والجنزبيل والثوم والبصل والبيكينج بودر .
2- اعجنهم كلهم مع بعض انزل بيضة والبقسماط واعجنهم جيدا واقوم بتقسيم العجينة قسمين قسم سادة والاخر اضع معة هريسة شطة واعجنهم .
3- انزل العجينة علي ورقة زبدة واغطيها بورقة زبدة وافردها واقطعها بالقطاعات واعمل مع الي بالهريسة بنفس الشكل .
4-اضع في طبق بيضة وملح وفلفل وطبق بقسماط وانزل الاشكال في البيض والبقسماط وارصهم علي صنية مدهونة زيت وادهن الوجة زيت وادخلها الفرن وممكن اقليهم كمان حتي تمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق