باستا فلورا بمربى التين
المقادير :
2كوب دقيق
3/4 كوب زبدة
3/4 كوب سكر بودرة
بيضة
فانيليا
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
كوب مربي تين
الطريقة :
1- في العجان انزل السكر والزبدة يندمجو كويس جدا انزل البيض والفانيليا واجعلهم يندمجو مع البيض .
2- ع الدقيق اضع ملح وبيكينج بودر واقلبهم وانزلهم علي العجان تلم عجينة اخذ منها قطعة وافرد الباقي في الصنية الخاصة بالتارت .
3- اضع المربي علي العجينة ممكن ابشر العجينة التانية او اعملها خيوط وارصها بالط\ول والعرض عليها وادخلها الفرن لتمام النضج
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق