زبادي فراولة
المقادير :
لتر لبن مغلي
علبة زبادي
6 ملعقة كبيرة ايس كريم فراولة
الطريقة :
1- اقوم بضرب الزبادي بالملعقة واضع الايس كريم واخلطهم جيدا .
2- اخرج اللبن من الثلاجة واقوم بانتزاع القشطة منه واقوم بوضعة ع النار .
3 اقوم بتدفئة اللبن واطفي وانزل خليط الزبادي علي اللبن واخلطهم في الخلاط .
4- اقوم بتصفيتة من الرغاوي واضعهم في الاكواب وتكون الاكواب بدون نقطة ماء .
ملحوظة :
1- لنجاح الزبادي عندما يكون الجو حر جدا اضع الاكواب ع طربيزة واغطيها حتي تتماسك ولو الحر عادي اقوم بوضعهم في صنية بها ماء دافيء ولو في البرد اقوم بتدفئة الفرن واضع الاكواب في صنية بها ماء دافيء وادخلهم الفرن ولازم علي اي وضع يتغطم بفوطة نظيفة حتي تتماسك الزبادي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق