--> طريقة عمل العجة المصرية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home العجة المصرية / المطبخ / علي قد الايد ألمطبخ / مطبخ فتكات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل العجة المصرية

العجة المصرية 

المقادير :
بصل مبشور 
6بيضات كبار 
كزبرا خضرا
بقدونس 
ملح
فلفل اسود
زيت 

الطريقة :
1- في بولة انزل البصل والخضرة والبيض والملح والفلفل الاسود.

2- اقلبهم كويس جدا وبعدين اجيب صنية انزل فيها زيت شوية كويسين .

3- يسخن كويس انزل الخلطة تعمل طبقة من تحت وادخلها الفرن عشان تجمد من فوق وتتحمر واخرجها اقطعها واقدمها.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top