قوالب السوداني بالشيكولاتة
المقادير :
2كوب بسكوت سادة مطحون
نصف كوب زبدة سايحة
ملعقة كبيرة زيت
فول سوداني مجروش
كوب شيكولاتة سايحة دريم
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزبدة علي البسكوت المطحون واقلبهم اوزع البسكوت علي قوالب الكاب كيك لربع القالب .
2- اضعهم داخل الثلاجة يتماسكم اوزع القليل من الفول السوداني ع البسكوت واضع الزيت علي الشيكولاتة .
3- انزل الشيكولاتة علي البسكوت وادخلها الثلاجة تتماسك وتقدم .
2كوب بسكوت سادة مطحون
نصف كوب زبدة سايحة
ملعقة كبيرة زيت
فول سوداني مجروش
كوب شيكولاتة سايحة دريم
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزبدة علي البسكوت المطحون واقلبهم اوزع البسكوت علي قوالب الكاب كيك لربع القالب .
2- اضعهم داخل الثلاجة يتماسكم اوزع القليل من الفول السوداني ع البسكوت واضع الزيت علي الشيكولاتة .
3- انزل الشيكولاتة علي البسكوت وادخلها الثلاجة تتماسك وتقدم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق