--> طريقة عمل طعمية بالللحمة المعصجة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / المقليات / طعمية باللحمة المعصجة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طعمية بالللحمة المعصجة

طعمية باللحمة المعصجة

المقادير :
كوب فول مدشوش
1/2 كوب شبت
12 كوب بقدونس
1/2 كوب كزبرة خضراء
3فص ثوم
2بصلة خضرا
بيضة 
لحمة معصجة 
كزبرة ناشفة 
كمون 
ملح
زيت 

الطريقة :
1- في الكبة اضع الفول واقوم بفرمة انزل الخضرة والبصل والثوم واقوم بفرمهم .

2- انزل الخلطة في بولة اضع كمون وفلفل وكزبرة ناشفة واضع علي اللحمة المعصجة بيضة .

3- اقوم بفرد كمية علي اليد اضع اللحمة واضع كمية اخري واغلق القرص واقوم بتسخين زيت كويس جدا وانزل الاقراص حتي تمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top