طعمية باللحمة المعصجة
المقادير :
كوب فول مدشوش
1/2 كوب شبت
12 كوب بقدونس
1/2 كوب كزبرة خضراء
3فص ثوم
2بصلة خضرا
بيضة
لحمة معصجة
كزبرة ناشفة
كمون
ملح
زيت
الطريقة :
1- في الكبة اضع الفول واقوم بفرمة انزل الخضرة والبصل والثوم واقوم بفرمهم .
2- انزل الخلطة في بولة اضع كمون وفلفل وكزبرة ناشفة واضع علي اللحمة المعصجة بيضة .
3- اقوم بفرد كمية علي اليد اضع اللحمة واضع كمية اخري واغلق القرص واقوم بتسخين زيت كويس جدا وانزل الاقراص حتي تمام النضج .
المقادير :
كوب فول مدشوش
1/2 كوب شبت
12 كوب بقدونس
1/2 كوب كزبرة خضراء
3فص ثوم
2بصلة خضرا
بيضة
لحمة معصجة
كزبرة ناشفة
كمون
ملح
زيت
الطريقة :
1- في الكبة اضع الفول واقوم بفرمة انزل الخضرة والبصل والثوم واقوم بفرمهم .
2- انزل الخلطة في بولة اضع كمون وفلفل وكزبرة ناشفة واضع علي اللحمة المعصجة بيضة .
3- اقوم بفرد كمية علي اليد اضع اللحمة واضع كمية اخري واغلق القرص واقوم بتسخين زيت كويس جدا وانزل الاقراص حتي تمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق