--> طريقة عمل كانبيهات حادقة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / علي قدالايد / كانبيهات حادقة / معجنات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل كانبيهات حادقة

كانبيهات حادقة 

العجينة :
المقادير :
ملعقة كبيرة ممسوحة خميرة فورية 
ملعقة كبيرة ممسوحة سكر 
فنجان ماء دافيء 
بيضة بدرجة حرارة الغرفة 
ملعقة كبيرة زبادي 
ملعقة كبيرة خل 
ملح
دقيق حسب الحاجة 
للوجة :
بيضة 
للحشوات :
كريمة الجبنة بالفلفل الاحمر :
نصف كيلو جبنة كيري مهروسة 
نصف كيلو فلفل احمر مفروم
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة كبيرة بابريكا 
طماطم شرائح
خيار شرائح
جزرمبشور 
زيتون اسود حلقات 
لانشون 
جبنة رومي
جبنة فلامنك 

الطريقة :
1- في بولة اضع الماء والخميرة والسكر ومعلقتين كبار من الدقيق واقلبهم جيدا واغطيها واتركها 7دقايق .

2- انزل الخل والزبادي والملح لو حلو نحط فانيليا واقلب وانزل الدقيق وحدة وحدة حتي تتكون عجينة طرية ناعمة جدا .

3- اهم حاجة تتعجن كويس جدا تكون ناعمة جدا مفيهاش اي تقطيعات واقوم بتغطيتها واتركها 7دقايق ممكن نضاعف الكمية حسب الرغبة .

4- اقوم بفرد العجينة واقوم بتقطيعها بالقطاعات بالاشكال المناسبة اضعهم علي صنية عليها ورقة زبدة ممكن ادهن الوجة بالبيض وممكن لا حسب الرغبة ادخلها الفرن علي درجة حرارة 190 حتي تمام النضج .

5- اعمل الحشوة في بولة اضع الجبنة والفلفل والثوم والبابريكا ممكن تحشي اي حشوة حباها  اقلبهم واحطهم في كيس حلواني واقوم بتقطيه الانشون والفلامنك والرومي بنفس شكل التقطيعات واوزعهم علي الاشكل واوزع الجبنة وازين بالخيار او الجزر او الطماطم او الزيتون او انوعهم ع الكل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top